Autamme sinua onnistumaan työnhaussa ja työuran käänteissä

  Me tunnemme työnhaun haasteet ja haluamme osaltamme tukea ja helpottaa työnhakuasi. Työnhaun lisäksi työuralla tapahtuu muitakin muutoksia. Autamme sinua niiden kohtaamisessa ja uuden suunnan etsimisessä. Palveluistamme löydät tukea myös oman osaamisesi kehittämiseen.

  Työnhaku, ura ja työelämätaidot

  Työelämän verkkokoulutuskirjasto

  Pidä tärkein pääomasi ajan tasalla ja hyödynnä jäsenetuna ilmainen Työelämän verkkokoulutuskirjasto oman osaamisesi kehittämiseen. Palvelusta löydät yli tuhat käytännönläheistä ja ajan tasaista koulutusta mm. digitaidoista, johtamisesta, palkka- ja taloushallinnosta, juridiikasta ja erilaisista työelämätaidoista.

  Työnhakuvalmennus

  Jäsenyyteen sisältyy ilmainen ​​​​​​​Työnhaun verkkovalmennus, josta saat intoa ja ideoita työnhakuun. Opiskele omaan tahtiin verkossa, rakenna työnhakumateriaalit kuntoon ja hyödynnä lopuksi henkilökohtainen ohjaus.

  Uramuotoilun verkkokurssi

  Joskus oman työuran suuntaa on syytä tarkastella uudelleen ja löytää keinoja liikkua eteenpäin. Uramuotoilun verkkokurssilla opit tunnistamaan omia toiveitasi, näkemään uusia mahdollisuuksia ja tekemään kokeiluja, joilla työn uusi suunta aukeaa. Jäsenetuna saat verkkokurssin puoleen hintaan.

  Ennakoiva urasuunnittelu

  Ennakoivalla urasuunnittelulla voit vaikuttaa tulevaisuuden mahdollisuuksiisi. Neljän kerran valmennus työnhakijoille toukokuussa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  Linkedin haltuun -koulutuspaketti

  Tarjoamme jäsenillemme yhdeksän videon kokonaisuuden LinkedInin hyödyntämisestä eri tarkoituksiin aloittelijasta jo kokeneempaan käyttäjään. LinkedInin maailmaan johdattelee Juho Toivola.

  WordDive-kielikurssit

  Aloita kokonaan uuden kielen oppiminen tai nosta kielitaitosi uudelle tasolle WordDive-mobiilisovelluksen avulla. Tarjoamme jäsenillemme 2 kuukautta opiskeluaikaa kaupan päälle, kun ostat 6 kk:n kurssin.

  Alma Talent Kirjat -sovellus

  Jäsenetuna saat Alma Talent Kirjat -sovelluksen puoleen hintaan! Sovellus sisältää bisneksen, sijoittamisen, kasvun ja itsensä kehittämisen kirjoja Suomen eturivin kustantajilta.

  Webinaarit

  Tarjoamme jäsenillemme monipuolisen webinaarivalikoiman tueksi työelämän käänteisiin ja oman osaamisesi kehittämiseen. Valitse itseäsi kiinnostavin webinaari ja ilmoittaudu mukaan tai tutustu aiempien webinaarien tallenteisiin OMA+:ssa!


  Verkostoidu Virittämössä

  Oletko urallasi uuden edessä tai työssäsi käännekohdassa? Haluaisitko jakaa kokemuksia ja vinkkejä toisten kanssa? Ehkä keskustella työelämästä, työnhausta tai kouluttautumisesta lisää?​​​​​​​​​​​​​​ 

  Virittämö - työelämän tuunaajat Facebook-ryhmässä keskustellaan kaikista työelämän muutoksista ja jaetaan kokemuksia ja oppeja ryhmäläisten kesken. Ryhmän on startannut YTK-Yhdistys vastauksena jäsentensä toiveisiin paikasta verkostoitua.

  Virittämö FB-ryhmä työelämän tuunaajat kansikuva

  Linkki kyselyyn