Hae uravalmennus-
stipendiä!

Hae uravalmennusstipendiä!

Jaossa X stipendiä, raadissa X vaikuttajaa.
Heistä jokainen on mukana valitsemassa stipendien saajia (arvo 2000 €).

teksti ja linkki

test

Et vielä jäsen? Liity tästä.

Enni Koistinen

“Je zult maar letter wezen. Goed, ik ben zeker niet ontevreden. Maar het valt niet mee in deze jaren tot het vaderlandse alfabet te behoren.“

Nimi

test

fdsfdsfds

fdsf dsgfdg fgd gdfg

fdsfdsfds fds

fdsfdsf sfdsfds

fsdfdsfsdf

fsdfdsfd sfds

fdsfds

Liity kahteen:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla elit magna, fermentum a lobortis eget, dapibus ac eros. Cras lectus magna, ultricies nec massa et, aliquet bibendum urna. Pellentesque id sem odio.

YTK + YTK-Yhdistys

YTK on kaikille palkansaajille avoin työttömyyskassa. Liity kassaan ja varmista itsellesi ansiosidonnainen työttömyysturva työttömyyden tai lomautuksen varalle.

YTK vain 119 €/vuosi

YTK-Yhdistys vain 18 €/vuosi

Liity tästä!

Mikä uravalmennusstipendi?

500 euron arvoinen Uravalmennusstipendi sisältää Workday Designersin Uramuotoilu-verkkokurssin sekä kolme tuntia henkilökohtaista valmennusta uracoachin kanssa.

Uramuotoilu on uran tai työtilanteen kehittämistä muotoilun keinoin. Saat käyttöösi harjoituksia, joiden avulla voit kirkastaa omia toiveitasi ja ajatuksiasi työtä ja laajemminkin elämää kohtaan, löytää erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja edetä itsellesi kiinnostavalla urapolulla pienten kokeilujen avulla.

Kurssi sopii erilaisiin elämäntilanteisiin sekä uran taitekohtiin, joissa kaipaat kirkastusta omalle suunnalle, taitoja muotoilla oman näköistä elämää ja työelämää tai rohkeutta ottaa seuraava askel.

Linkki kyselyyn