Ceesto logo

  Mielenrauhaa mindfulnessista

  Yhdistys tarjoaa jäsenilleen veloituksetta 10 päivän Mindfulness-verkkokurssin (norm. 19,90 €). Verkkokurssilla opit mistä mindfulness-menetelmässä on kyse ja kuinka voit käytännössä hyödyntää harjoitteita helposti omassa elämässäsi ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi:

  • kuinka voit helposti rentoutua ja rauhoittaa mieltäsi arjessasi
  • keskittymään paremmin ja toimimaan läsnäollen ja tehokkaammin arjessa
  • avaimet univaikeuksien voittamiseen
  • miten voit huolehtia kehostasi paremmin ja helpottaa kipuja
  • kuinka hallita tunteita ja ahdistavia ajatuksia

  Mindfulness-verkkokurssi on 10 päivää kestävä lähtölaukaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit edetä omassa tahdissasi ja silloin kun sinulle sopii. Kurssi on rakennettu helpoksi - seuraat vain ohjeita ja alat voimaan paremmin.

  Kurssi sisältää joka päivä uusia harjoitteita ja voit tehdä niitä mukavasti kotioloissa omaan tahtiin. Sinun ei tarvitse lähteä erikseen mihinkään, ja tarvitset korkeintaan 15-20 minuuttia päivässä harjoitteille.

  • Eripituisia ääniteharjoituksia joita voit tehdä missä ja milloin vain silloin kun sinulle sopii. Voit myös ladata harjoitteet puhelimeen tai tietokoneelle.

  • Yksinkertaisia lisäharjoitteita, joiden avulla voit vahvistaa ja ylläpitää hyvinvointiasi arjen keskellä.

  • Vinkkejä kuinka harjoitella ja ohjeita jotta saat harjoitteista parhaan hyödyn.

  • Saat päivittäin kurssin ajan viestejä jotka tukevat ja motivoivat sinua harjoittelussa.

  Lunasta Mindfulness-verkkokurssi veloituksetta OMA+-palvelusta!

  Ceesto logo

  Mindfulness lapsille -opas ja harjoitteita

  YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat "Mindfulness, tietoisuus- ja tunnetaidot lapsille" 20-sivuisen oppaan ja 14 ääniteharjoitetta lapsille nyt veloituksetta. Lisäksi saat kolme ääniteharjoitusta, jotka sopivat aikuisille.

  Monet vanhemmat ovat nykyään uusien kasvatushaasteiden edessä: Miten toimia lapsen tukena kouluasioissa, ja auttaa häntä jaksamaan ja keskittymään? Miten rauhoittaa lasta hänen peloissaan? Miten opettaa lapselle tunteiden säätely- ja purkamiskeinoja?

  Tervetuloa oppimaan kuinka auttaa lasta rauhoittumaan, keskittymään ja voimaan paremmin! Etu on voimassa 27.5.2021 asti.

  Ilmoittaudu kurssille OMA+ -palvelussa!

  Linkki kyselyyn